Specialist IT

Postat la: 08-07-2011

SC International FBS Holding

Descrierea postului
Profilul postului de specialist IT pe care il cautam este acela a unui proaspat absolvent al Facultatii de Informatica Matematica, sau al Facultatii de Automatizari si Calculatoare, care a obtinut pe parcursul anilor de facultate rezultate deosebite in ceea ce priveste proiectele dezvoltate si al carui principal scop este dezvoltarea si afirmarea personala si profesionala.

Cerinte
Ne dorim in echipa noastra o persoana care are cunostiinte solide in domeniul operarii si programarii, retelistica si dezvoltare web, care este pasionata de gasirea celei mai inovative solutii in proiectele de care va fi responsabil.

Beneficii Oferite
Suport in dezvoltarea profesionala, salariu de baza atractiv si bonusuri in functie de performanta.

Descrierea firmei
SC International FBS Holding este o companie care duce o politica intensa de antreprenoriat. Din 2004 am inceput sa ne extindem continuu, exploatand nisele de piata profitabile in conditiile economice actuale. De curand, am inceput sa ne orientam activitatea inspre domeniul automatizarilor si calculatoarelor, o piata in continua evolutie la momentul de fata. Scopul nostru in prezent este acela de a ne crea o echipa de oameni talentati, care imbina viziunea si creativitatea cu munca sustinuta pentru a crea produse si servicii de cea mai buna calitate.

Interviu online
Ca sa aplici la acest job trebuie sa raspunzi la intrebarile interviului.

Sumar job


Posturi disponibile: 1

Domeniu: IT Software

Nivel experienta: Sub 6 luni

Tip contract: Full-time

Nivel studii: Facultate (in curs)

Nivel salarial: Confidential

Localitate: Cluj Napoca

Tara: ROMANIA

Valabilitate: Pana la data 07-08-2011

Numar de aplicatii: 3

Job expirat